El PSPV de La Pobla adverteix de la «nul.litat» del nou reglament de les instal.lacions esportives

0
497
Neus Garrigues, portaveu del PSPV

En el darrer plenari, el Govern de La Pobla Llarga ha aprovat un nou reglament d’ús de les instal·lacions esportives municipals que, segons advertix el Grup Municipal Socialista, està emparat en una llei derogada. Per a més inri, dit reglament està literalment copiat d’un altre municipi valencià, per la qual cosa no s’ajusta a les necessitats de La Pobla Llarga.

El reglament aprovat pel PP de La Pobla Llarga s’empara en la Llei 4/1993, de l’Esport de la Comunitat Valenciana, que ha sigut modificada per la Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física, la qual va entrar en vigor el 25 de març del present any. En el transcurs del Plenari, el Grup Municipal Socialista va matisar que el reglament podria ser nul ja que, segons l’article 62.2 de la Llei 30/1992 de Procediment Administratiu Comú, una disposició administrativa que vulnere una llei superior és causa de nul·litat de ple dret.

La mateixa Llei 2/2011, de l’Esport i l’Activitat Física, establix el següent:

DISPOSICIÓ DEROGATÒRIA Única:

1. Queda derogada la Llei 4/1993, de 20 de desembre, de la Generalitat, de l’Esport de la Comunitat Valenciana.

2. Així mateix, queden derogades totes les disposicions que del mateix rang o d’un rang inferior s’oposen al que disposa la present llei.

Malgrat totes les advertències formulades pels grups de l’oposició, el reglament va ser aprovat pel Partit Popular. Els socialistes de La Pobla Llarga van reprovar també el fet que l’equip de govern no s’haja molestat en elaborar un reglament propi i adaptat a les necessitats de La Pobla Llarga. Un simple treball d’investigació per la xarxa ha bastat per a comprovar que el reglament presentat pel PP és “pitjor que un treball d’escola”, ja que s’ha extret literalment de la pàgina web de l’Ajuntament de Silla:

www.silla.es/esports/ordenances/i/53858/1637/reglament-de-les-instal-lacions-esportives-municipals

L’equip de Govern de La Pobla Llarga  va presentar el nou reglament com a un treball propi i adaptat a La Pobla Llarga, però la realitat ha demostrat que no s’han molestat ni en canviar el tipus de lletra, ni els articles, ni l’estructura, ni el contingut. L’única diferència és la capçalera dels folis i el canvi de nom del municipi. Segons denuncia la portaveu socialista, Neus Garrigues, “no sabem si ens han volgut gastar una broma, però queda patent la gran despreocupació del PP en este assumpte aprovant un reglament basat en una llei derogada. Els socialistes pensem que els usuaris de les instal·lacions esportives mereixen un treball més seriós per part dels polítics, no un simple copia i apega”.

COMUNICAT DEL PSPV DE LA POBLA LLARGA

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here