El Nou Bàsquet Alzira presenta els seus equips per la temporada i el sènior masculí tornarà a juga en Autonòmica

0
423

Equips del Nou Bàsquet Alzira

L’equip sènior masculí, que estar entrenat una temporada més per Alberto Lahoz, tornarà a jugar en categoria autonòmica.

El Nou Bàsquet Alzira va presentar dissabte passat davant de la seua afició a tots els seus equips per a la temporada 2011-2012 en un acte que va tindre lloc al pavelló Fontana Mogort. La presentació oficial, que va comptar amb la presència del regidor d’Esports, Manolo Nebot, va servir com a punt d’arrancada de la nova temporada que està a punt de començar.

De cara a la temporada 2011-2012, el club alzireny disposara de més de 130 jugadors distribuïts en dotze equips, un més que l’anterior campanya, encapçalats pel primer equip sènior masculí, que enguany retornarà a la categoria autonòmica. El Nou Bàsquet Alzira continua creixent i mostra d’això és que incorpora al seu planter un nou equip en categoria cadet.

El primer equip, el sènior masculí, a les ordres un any més d’Alberto Lahoz, torna a la categoria autonòmica, després de jugar la temporada passada en Preferent. El club va decidir el passat mes de juliol sol·licitar a la Federació Valenciana plaça en una categoria superior, petició que finalment va ser atesa per l’ens federatiu. El planter, que destaca per la seua joventut, s’ha marcat com a objectiu consolidar-se en la nova categoria.

D’altra banda, el sènior masculí B, dirigit per José Borrull, torna a la categoria de Primera Zonal, després de l’ascens aconseguit la temporada passada, amb un planter que combina a la perfecció l’experiència i la joventut i amb l’objectiu de mantenir la categoria. Completa l’estructura federada el conjunt júnior masculí, que estarà dirigit per Fran Pérez “Villa”, l’objectiu del qual és continuar amb la formació de les joves promeses del Nou Bàsquet Alzira.

Equip Sènior masculí

A més, el club incorpora un nou equip en la categoria cadet, entrenat per Rafa Ros, que s’afegeix al que ja tenia el Nou Bàsquet Alzira la temporada passada, que estrena nou entrenador en la figura d’Alberto Lahoz.

Una vintena de jugadors formen els dos equips infantils masculins, el blau i el grana, que estaran a les ordres de Toni Salom i de Vicent Hervàs, respectivament. D’altra banda, Fran Pérez “Villa” entrena una temporada més l’aleví blau, que militarà en la màxima categoria autonòmica, mentre que el segon equip aleví, el grana, estarà dirigit per Pau Ros.

Finalment, José Borrull continua entrenant als més menuts, els benjamins, amb els quals aspira a repetir la brillant actuació de la temporada passada en la Fase Intermunicipal de Benifaió, en què l’equip alzireny va quedar subcampió.

La representació femenina del club la formen esta temporada el cadet femení, entrenat per Inma Sánchez i Melissa Navasquillo, i el sènior, que estrena nou entrenador, Dani Cuenca, amb l’objectiu de quedar el més alt possible en la classificació de categoria autonòmica.

Continuem creixent

Una vegada presentats els equips, va prendre la paraula el president del Nou Bàsquet Alzira, José Enrique Sanjuan, qui va destacar que el club continua creixent “passet a passet” com ho demostra la incorporació d’un nou equip cadet. Sanjuan va animar a jugadors i tècnics a treballar amb esforç, il·lusió i compromís per a dur al club al lloc que es mereix al bàsquet valencià.

La intervenció del regidor d’Esports, Manolo Nebot, va tancar l’acte. Nebot va agrair al club el seu treball i esforç en la formació dels més joves en un moment tan complicat com l’actual, i va reiterar el compromís del consistori de continuar recolzant el projecte esportiu, formatiu i social que representa el Nou Bàsquet Alzira.

Prèviament a l’acte, el sènior masculí es va presentar davant la seua afició  contra el CB Moixent. L’enfrontament, igualat en la primera meitat, es va decidir a favor dels locals en la segona part per un clar 80-47. Paralelament, l’equip júnior masculí es va enfrontar al Don Bosco de València, en partit corresponent a la Lliga Valenciana, en un duel vibrant que els visitants es van emportar per un ajustat 44-45.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here