El Cor Madrigal de Benifaió va iniciar la programació del seu 25 aniversari amb un acte multitudinari

0
435

Acte del 25 aniversari del Cor Madrigal

La Cambra Agrària al complet va acollir divendres passat el primer dels actes programats d’esta celebració.

La pròxima cita serà el 14 d’octubre. A les 20:00 h tindrà lloc en el Centre Cultural Enric Valor la inauguració de l’Exposició fotogràfica «25 anys de cor».

Integrants i exintegrants del cor, directors, familiars, veïns, amants de la música i autoritats, tots junts van iniciar divendres passat en la Cambra Agrària de Benifaió el primer dels diversos actes programats que han organitzat des del Cor Madrigal per a recordar i celebrar els seus 25 anys d’història.

Fins al mes d’abril de l’any que ve es duran a terme esdeveniments culturals i musicals que formaran part d’una programació especial.

Els dos directors que ha tingut el Cor des dels seus inicis, Mª José Llopis i Candi Escrivà, van presidir esta primera trobada; una conferència inaugural que va fer emocionar-se a més d’un recordant al mateix temps els grans moments viscuts com assenyalaven els assistents des de les seues butaques.

La pròxima cita serà el 14 d’octubre. A les 20:00 h tindrà lloc en el Centre Cultural Enric Valor la inauguració de l’Exposició fotogràfica «25 anys de cor». A partir d’eixe moment diversos esdeveniments com a presentació d’un disc commemoratiu, concerts nadalencs, trobades amb cors infantils i jornades formatives són l’oferta d’una programació que està prevista finalitze amb un Concert de tancament del 25 aniversari.

Després d’esta primera presa de contacte divendres passat amb l’experiència dels seus directors els assistents van disfrutar a més d’una projecció audiovisual amb imatges que evocaren al record oferint instantànies de les actuacions, assajos i premis obtinguts per este cor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here