Sueca exposa els seus atractius turístics i gastronòmics en el Congrés Mundial de l’Arròs

0
603
L'alcalde de Sueca amb la Consellera Lola Johnson

El municipi de Sueca està present en el Congrés Mundial de l’Arròs i Homenatge a la Paella que des d’ahir, i fins al 2 d’octubre, està celebrant-se en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. En concret, l’Ajuntament de Sueca compta amb un dels 71 expositors ubicats en la zona denominada Fira Gastronòmica. Entre ells, a més de l’oferta turística i gastronòmica de la nostra ciutat, en la qual predomina la importància del cultiu de l’arròs en el nostre terme municipal, podem trobar també una molt variada oferta de productes, des dels tradicionals xocolates de l’empresa suecana Comes, fins a embotits, formatges, carns, mariscos, torrons, pernils, vins… i un llarguíssim etcètera.

El Congrés oferirà també altres interessants propostes als seus visitants, com ara ponències, la Gran Festa de la Botifarra de l’Arròs o el Túnel de l’Arròs, en el qual prestigiosos restaurants de tot el món oferiran als visitants una gran varietat de plats amb  l’arròs com a ingredient principal en tots ells. Entre estos restaurants, trobem al suecà Ri Ra. El seu gerent, Jesús Melero, és el coordinador del Concurs Inernacional de Paella Valenciana de Sueca, degà dels concursos gastronòmics a Espanya.

A l’acte d’inauguració del Congrés Mundial de l’Arròs i Homenatge a la Paella, presidit per la Consellera de Turisme, Cultura i Esport, Lola Johnson, va assistir l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, i les regidores de Turisme, Manuela Egea, i de Promoció Econòmica, Mª José Sarrió. Per a Campillo “la presència de Sueca, en la celebració d’un esdeveniment tan important a nivell mundial entorn a l’arròs, era indiscutible. Sueca és la ciutat per excel·lència bressol de l’arròs i el seu nom és una referència importantíssima pel que fa a qualitat en este cereal universal”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here