L’alzireny Pau Vives formarà part de la Coordinadora Nacional del Bloc Jove

0
358

La darrera assemblea nacional del BLOC JOVE va acordar reestructurar la Coordinadora Nacional dels joves valencianistes. Entre les noves incorporacions destaca la de l’alzireny Pau Vives, que s’encarregarà com a adjunt de la Secretaria de Moviments Socials i Participació.

Vives és un jove alzireny de 26 anys, involucrat en els moviments socials i culturals de Benimaclet, el barri de València on resideix. La seua incorporació és clau per tal de reforçar un àrea en la que els joves valencianistes volen dedicar molts esforços, i és que la participació ciutadana, l’associacionisme i els moviments juvenils, junt amb la vivenda i l’ocupació, són aspectes bàsics de les polítiques de joventut per les que aposta el BLOC JOVE.

Pau serà el segon alzireny membre de l’actual Coordinadora Nacional, de la qual ja formava part Jose Beteta com a Secretari Territorial de les Comarques Xúquer-Túria. Este fet no és sinó una mostra de la bona marxa del col·lectiu del BLOC JOVE d’Alzira que en els darrers anys ha vist incrementada la seua militància i activitat, i s’ha convertit en un dels col·lectius referents dins de les joventuts valencianistes.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here