EU d’Algemesí exigeix la dimissió «inmediata» de l’alcalde per les seues «manifestación sobre el 20-N»

0
281

Asensio García (EU): “Les declaracions de l’alcalde són la mostra que vegada sembla més una mala caricatura d’Alfonso Rus”

Esquerra Unida d’Algemesí exigeix la dimissió de l’actual alcalde d’Algemesí Vicent R Garcia per les seves declaracions el passat dilluns 26 de setembre en un acte del Partit Popular i davant l’actual president de la generalitat, Alberto Fabra. “L’alcalde d’Algemesí amb la incontinència verbal que el caracteritza va afirmar que el 20 de novembre havien mort grans personatges d’Espanya, i a continuació vaticinà la mort de Zapatero i Rubalcaba. Després dels aplaudiments de l’auditori i a instàncies d’algun dels presents rectificà dient que moririen “políticament””, recorda el regidor d’EUPV a Algemesí, Asensio Garcia.

Esquerra Unida denuncia que aquesta mateixa setmana “ja hem tingut proba de que Garcia Mont no dubta a utilitzar la mentida per desqualificar als seus adversaris polítics. I no és aquesta la primera vegada que es despenja amb declaracions antidemocràtiques i fora de lloc”. EU Algemesí lamenta “l’admiració de Garcia Mont per altres temps i per persones que representen la més trista historia del nostre país, i així des que va arribar a l’alcaldia s’ha dedicat a recuperar la memòria d’aquells temps, com ho posa de manifest els darrers guardons de la ciutat a regidors franquistes”, lamenta el regidor d’esquerres.

García afegeix: “Esquerra Unida d’Algemesí i molts dels nostres ciutadans i ciutadanes estem cansats i avergonyits d’aquest alcalde, que cada dia sembla més una mala caricatura de l’alcalde de Xàtiva, el Sr Rus. I per això també demanem a les persones democràtiques del Partit Popular que posen fi a aquest tipus de declaracions que sols aconsegueix embrutar el nom d’Algemesí al mateix que crispar i dividir una societat que vol mirar al futur amb dignitat”.

COMUNICAT D’EU-ALGEMESÍ.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here