Els expositors ultimen els preparatius per obrir esta vesprada la Fira Comercial Alzira Oberta

0
314

L’activitat ha sigut frenètica al llarg de tot el mati a la Plaça Major d’Alzira, els 32 expositors més una nombrosa colla d’ajudants ultimaven els preparatius perquè a les 5 de la vesprada s’òbriga al públic la III Fira Comercial Alzira Oberta.

És tracta d’una mostra cel comerç local molt variada i interessant que estarà oberta als visitants durant tot el cap de setmana.

El torn de les autoritats serà a les 7 de la vesprada quan la directora general de Comerç inaugura la fira, acompanyada per l’alcaldessa, d’Alzira, Elena Bastidas, el president de l’Associació Empresarial, José Villalba i el regideor de Comerç, José Luis Palacios.

Al menys este mati l’oratge ha respetat el treball dels fireres, sols resta que acompanye també al públic que vindrà de tota la comarca.

La Plaça Major d'Alzira este migdia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here