Mai i Salva Hidalgo obrin al centre d’Alzira, Metro, un nou espai per a la moda i la cultura

2
442
Salva i Mai Hidalgo a les portes de Metro

Metro, és una aposta innovadora de Mai i Salva Hidalgo que «barreja la moda amb la cultura, és un concepte de tenda que ja està implantat a les principals ciutats europees» assenyalen tots dos a poc més de 48 hores de la inauguració prevista per al proper dissabte.

En plé centre d’Alzira a l’avinguda Sants Patrons, Metro, oferix una superficie total de 300 m2 dividits en dos plantes; la baixa dedicada a la moda, al regal, als complements i al disseny de vanguarda mentre la superior està reservada per  un centre cultural on periòdicament es celebraran conferències, jornades, exposicions, debats i presentacions de llibres. Mai, la inspiradors i promotora del projecte ho resumix així «estarà a l’abast de la literatura i de la cultura en general».

Comoditat dels clients

La botiga, segons els promotors «li dona una volta de rosca als establiments convencionals, on es pot gaudir de l’espai pensat per a la comoditat dels clients». Així hi haurà un saló de té i també un espai reservat als menuts on podran gaudir d’un taller de dibuix i pintura.

«Metro és un espectacle per a la vista, cada racó l’hem convertit en un caramelet» diu orgullosa Mai amb són pare com a testic i mecenas d’un projecte innovador pensat per cautivar els clients d’Alzira i la comarca.

Dissenys i preus adaptats

A la botiga pròpiament dita s’oferirà la moda d’home i dona amb dissenys vanguardistes, «apostem per marques importants amb dissenys i preus adaptats a Alzira i als temps que corren».

Respecte a l’estètica és de caire industrial amb materials nobles, Mai i Salva resalten «l’imitació d’una paret en runes amb elements pintats i amb un toc minimalista molt pulcre».

L’obertura d’este innovador espai ha despertat una gran expectació a la capital de la Ribera ón, al voltant, de 300 convidats assistiran dissabte per la vesprada a la inauguració oficial del Metro d’Alzira.

Text i fotos: Riberaexpress

Entrevista amb Mai en Alzira Ràdio:

http://www.facebook.com/pages/METRO/254497357904405

2 Comentarios

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here