El pleno de Alzira rechaza la retirada del título de Alcaldesa Perpetua concedido a la Virgen del Lluch

2
407
La Virgen del Lluch durante la procesión del pasado domingo

El pleno de Alzira rechazó ayer la moción presentada por Esquerra Unida sobre el cumplimiento del principio constitucional de aconfesionalidad de las instituciones públicas, que entre otros puntos pedía la retirada del título de alcaldesa honoraria perpetua de la Mare de Déu del Lluch. Así, PP, PSPV y dos ediles de Coalició Bloc-Compromís votaron en contra de la moción mientras que EU votó a favor y Diego Gómez, de Compromís, se abstuvo. El presidente de la Cofradía del Lluch, Eduardo Part, intervino en el punto.

Las Provincias

2 Comentarios

  1. No entenc per què eixe tema és tan important com per a discutir-ho. Que també a la mare de deu li paguen un sou??

  2. Crec que ja es l´hora de que pensem que no te res a veure la religió amb la politica……! No és més roin ,ni més mala persona aquell que no mescla una cosa amb l´altra …pense que els politics són representants de tots i totes i no calòlics,protestants,budistes,ateus…en fi que el millor que podria pasar es no mesclar els temes de les religions i les creàncies de cadascú amb els temes polítics……la religió és un tema personal i la politica forma part de una societat que ha decidit viure en una «polis» es a dir en una ciutat regida per normes i reglament clarament establits pels ciutattas siguen de la creància que siguen…!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here