Una enquesta encarregada pel PP situa al regidor de Sueca Joan Baldoví (Compromís) diputat a les Corts Espanyoles

1
337
Baldoví amb Diego Gómez

Una enquesta encarregada pel PPCV situa com a diputat a les Corts Espanyoles a l’ex alcalde de Sueca i actual primer Tinent d’Alcalde i vice president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa Joan Baldoví Baldo (Bloc). Baldo encapçalarà la candidatura de Compromís-Q per la província de València a les eleccions generals que se celebraran el proper 20 de novembre.

L’enquesta realitzada entre l’1 i el 14 de setembre de 2011 dóna una intenció de volt del 5’7% (1’3% en 2008) a la coalició electoral de la qual forma part Baldoví, resultat amb el qual obtindria un escó. EUPV també obtindria un diputat per la mateixa demarcació electoral amb el 5’9% (3’1% en les anteriors eleccions); PSPV-PSOE en perdria dos i el 31’3% (40% en 2008) li donaria cinc parlamentaris; i el PP repetiria els nou escons amb el 52’7% (52% en les anteriors generals) dels vots.

Compromís i EUPV es seguirien sense obtindre representació per Alacant i Castelló segons els mateix sondeig. Per Castelló pujarien de l’1% de 2008 al 4’5%, i del 2’1% al 4’1%, respectivament. El PP mantindria els tres diputats amb 51’8% (49’5% en 3008) dels sufragis i el PSPV-PSOE repetiria els dos escons amb 35’5% dels vots (44’6% en les anteriors eleccions generals).

El PSPV-PSOE perdria un dels cinc diputats obtinguts en 2008 en favor del PP que n’aconseguiria vuit, segons l’enquesta. EUPV augmentaria del 2’3% al 4’4%, de la mateixa manera que Compromís passaria del 0’7% al 3’2%.

El sondeig  telefònic d’Astel Madrid va ser realitzat entre els dies 1 i 14 de setembre d’enguany, entre ciutadans majors de 18 anys i empadronats al País Valencià. Es feren 1.200 entrevistes amb una quota de sexe i quatre grups d’edat, segons el cens.

Baldoví va ser triat candidat, el passat dissabte,  pel Consell Nacional del Bloc amb el 60% dels vots. Va obtindre 78 suports; 47 recolzaments va rebre l’independent Diego Gómez, ex president d’Escola Valenciana; i 5 vots s’emeteren en blanc.

Riberabaixa.info

1 Comentario

  1. És que si dóna suport al PP quan cal, aquest partit seguirà creixent, però si dóna suport al PSOE s’afonarà

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here