Sueca proclama com a Festera i Fallera Major 2012 a Rebeca Rubio i Cortell

0
383
Les autoritats amb Rebeca Rubio i la seua Cort

El saló d’actes de l’Ajuntament de Sueca va acollir, ahir, l’acte de proclamació de la nova Festera Major del municipi per a l’any 2012. Rebeca Rubio i Cortell, i les sis membres de la seua cort d’honor, van ser rebudes per l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; el regidor de Festes, Dimas Vázquez; una gran representació de la corporació municipal; el president de la Junta Local Fallera, Vicent Iborra; i un nombrós públic, pertanyent al col·lectiu faller de la ciutat, familiars i amics; els quals els van brindar calorosos aplaudiments en el seu primer acte oficial.

El secretari de la Junta Local Fallera, Mariano Hervás, va ser l’encarregat de llegir els noms de les protagonistes de la nit, les quals van fer la seua aparició en el saló acompanyades per representants dels col·lectius que les havien presentat al càrrec. La cort d’honor de Rebeca, Festera Major i també Fallera Major de Sueca, ja que des de fa uns anys la mateixa persona ostenta els dos càrrecs, està formada per: Rut Roselló (Falla Sucro), Isabel Casanova (Falla Xúquer), Raquel Sansebastián (SD Sueca), Davinia García (Associació Cultural Amics del Coet), Sara Roselló (Falla Ronda de Bernat Aliño) i Estela Moya (Associació de Dones Operades del Pit de Sueca, ADOPS).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here