Sueca i Foment negocien el soterrament de les vies del tren mitjançant uns terrenys d’Adif

0
315
Dimas Vázquez i Carlos Juárez durant la reunió.

El regidor de l’Ajuntament de Sueca, i portaveu del PSPV-PSOE, Dimas Vázquez, s’ha reunit recentment a Madrid amb el director general d’Infraestructures Ferroviàries del Ministeri de Foment, Carlos Juárez, per a buscar possibles solucions a la històrica reivindicació del municipi respecte al soterrament de les vies del tren al seu pas pel nucli urbà. Anteriorment, el regidor ja s’havia reunit amb la Secretària d’Estat d’Infraestructures, Inmaculada Rodríguez-Piñeiro, la qual es va comprometre a facilitar esta reunió.

Amb esta trobada, Vázquez inicia les gestions perquè el Ministeri de Foment dissenye un estudi tècnic que solucione definitivament esta demanda que ha constituït una promesa electoral de molts partits polítics en els últims anys. Vázquez, conscient que pot ser una obra a llarg termini, apunta que “amb el desviament de la N-332 també es va començar la gestió al seu dia, i ara, gràcies al Govern d’Espanya, és ja una realitat”.

Del resultat de la reunió, Vázquez ha obtingut el compromís de confeccionar un protocol entre l’Ajuntament i el Ministeri de Foment. “Hi ha uns terrenys propietat d’Adif que podrien sufragar en part el cost de l’obra”, va comentar el regidor. La predisposició de Carlos Juárez, després de l’exposició de Vázquez, “va ser molt positiva”, emplaçant-lo a una pròxima reunió amb l’alcalde de Sueca per a emprendre la redacció del protocol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here