Sueca estarà present en el Congrés Mundial de l’Arròs i Homenatge a la Paella que es celebra a València

0
610

Participants al Concurs Internacional de Paelles de Sueca

El certamen se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències, del 29 de setembre al 2 d’octubre

El municipi de Sueca estarà present en el I Congrés Mundial de l’Arròs i Homenatge a la Paella, que se celebrarà en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, del 29 de setembre al 2 d’octubre. En este importantíssim certamen, el nostre municipi participarà amb un estand ubicat en la Fira Gastronòmica, on els visitants podran consultar tot tipus d’informació sobre la nostra oferta turística, gastronòmica, paisatges naturals, monuments, etc.

A més de la Fira Gastronòmica, el Congrés disposarà també d’una zona denominada Túnel de l’Arròs, on prestigiosos restaurants de tot el món oferiran als visitants una gran varietat de plats que tindran tots ells com a ingredient principal l’arròs. Entre estos restaurants, estarà el suecà Ri Ra. El seu gerent, Jesús Melero, és el coordinador del Concurs Inernacional de Paella Valenciana de Sueca i va ser homenatjat, en la passada edició, amb el guardó de Paeller d’Or. El restaurant suecà oferirà, durant tot el cap de setmana, el nostre plat més típic, la paella valenciana, cuinada seguint la recepta oficial del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca. El Congrés també oferirà ponències i conferències, així com una zona habilitada per a l’elaboració de paelles populars.

Els restaurants participants oferiran degustacions en horaris de dinar i sopar: el divendres i dissabte, de 13.30 a 16 hores, i de 19.30 a 21.00; i el diumenge, de 13.30 a 16 hores.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here