La Falla Els Barris de Turís convoca un concurso para que la comisión tenga su pasodoble

0
330
La Falla Els Barris de Turís ya tienen nuevas falleras mayores.

La comisión turisana de Els Barris arrancó sus motores para enfilar ya lo que será la celebración de su cincuenta aniversario en 2012. La primera etapa que se cubrió fue la proclamación de sus falleras mayores para el presente ejercicio la señorita Anna Ribes Ballester y la niña Alba González Martínez que estarán acompañadas por sus respectivos presidentes Leocadi Ballester (tio de la fallera mayor) y Leocadi Hernández (sobrino del presidente).

Pero las propuestas y las actividades para conmemorar tan señalado evento comienzan a conocerse y en este caso a las proclamaciones les ha seguido la convocatoria de un concurso de pasodobles cuya pieza ganadora se titulará “Falla Els Barris”.

Las composiciones podrán presentarse hasta el próximo 16 de noviembre y la ganadora surgirá de entre las tres finalistas que interpretará la Societat Musical Turisense en el concierto que se celebrará el 3 de diciembre. El premio es único y asciende a 1.000 euros. Los interesados en obtener más información pueden dirigirse a la siguiente dirección de correo electrónico: ivantorres97@hotmail.com.

Enrique Mora Fortaña

BASES CONCURS DE PASODOBLE:

1.- Podrà participar tot compositor que residisca a la Comunitat Valenciana o fora d’ella, novell o professional.
2.- La composició musical, inspirada en la festa fallera, serà en la modalitat de pasodoble, sense text literari, i instrumentat per a una plantilla habitual de banda, l’instrumental de la qual mínim es relaciona al final d’este text. Haurà de ser inèdit amb anterioritat al Concurs. La partitura que obtinga el premi serà titulada amb el nom de la comissió que l’organitza “Falla els Barris” en commemoració de la seua cinquanta aniversari.
Plantilla de la Banda per a presentar les partichelles:

Flautí

Flautes 1a i 2a

Oboés 1r i 2n

Fagot 1r

Requint

Clarinets pral, 1r, 2n, 3r, i baix

Saxòfons alts 1r i 2n

Saxòfons tenors 1r i 2n

Saxòfon baríton

Fliscorns 1r i 2n

Trompetes 1a, 2a i 3a

Trompes 1a, 2a

Bombardins 1r i 2n

Tubes

Percussió

3.- Els concursants participants enviaran les seues obres per mitjà d’un sobre tancat que contindrà la partitura amb el seu lema i el pseudònim de l’autor, així com un altre sobre tancat, en el que figurarà en l’exterior el pseudònim utilitzat i en el seu interior, una fotocòpia del D.N.I., com a identificació de l’autor, amb les seues dades personals, adreça,telèfon,etc..

4.- Els concursants participants enviaran DOS partitures de direcció i «Partichelles» d’instruments. Si és possible, encara que no imprescindible, gravació amb la maqueta del pasodoble.

5.- Els treballs podran presentar-se impresos en sistema informàtic, (Adjuntant suport digital) o manuscrits, sent en este cas imprescindible un grafisme clar, sense esmenes ni ratllades, C/ Josefa Murgadas Nº9 CP: 46389 Turís (Valencia) a nom Iván Torres Picó.

6.- Les composicions podran presentar-se fins al dia 16 de novembre del 2011.
7.- El Jurat estarà compost per tres personalitats de prestigi musical, qui seleccionarà les tres millors composicions entre totes les presentades. Estos tres pasodobles triats seran interpretats per la Societat Musical Turisense durant el concert públic que, per eixe motiu, s’organitzarà en data 3 de desembre del 2011.

La resolució del Jurat tindrà lloc al finalitzar este acte, i l’entrega de premis en el concert en què s’estrenen oficialment els pasdobles. La resolució del Jurat serà inapel·lable. La resta de partitures no seleccionades podran ser retirades pels seus autors, durant els tres mesos següents a la resolució del Jurat.
8.- La Falla els Barris es reserva el dret d’utilitzar el pasodoble premiat en material de gravació, així com en qualsevol acte que considere oportú.

9.- S’establix un únic premi al pasodoble guanyador dotat de 1000 € i placa; així mateix els dos pasodobles finalistes també rebran la placa commemorativa per la seua participació.

10.- La participació implica la total acceptació d’estes Bases.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here