El Suheca.com Triatló aconseguix un doble subcampionat històric de la Lliga de Clubs de la CV

0
392

El Suheca.com Triatlò

Després de dotze anys de vida, el club de Sueca aconseguix un doble subcampionat de la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana en les categories masculina i femenina

El triatló d’Oliva, celebrat diumenge passat, va abaixar el teló de la temporada triatlética 2011. I ho va fer amb un molt bon sabor de boca per a l’equip Suheca.com Triatló, de Sueca. Les xiques van aconseguir la victòria per equips gràcies al segon lloc de Núria Castells, el sèptim de Raquel Pérez, el tretzé de Rosa Sansaloni, i el quinzé de Cinta Sancho. En xics, el Suheca.com Triatló va ser tercer per equips, amb un equip de luxe format per triatletes molt regulars al llarg de tot l’any, com Juansa Nadal, Pau Navarro, Nacho Serrano, Cristian Alcanyís, Salva Ortiz i Xavi Soler.

La bona actuació en Oliva ha possibilitat que el Suheca.com Triatló haja fet història després de 12 anys de vida. Finalment, tant els hòmens com les dones, han aconseguit ser subcampions en la Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana, un fet inèdit fins ara. En categoria masculina, el Komando fisiojreig.com ha sigut l’equip campió, amb 488 punts. El Suheca.com Triatló ha acabat segon amb 466, i el Prosolia Triatló tercer amb 462. En categoria femenina, les campiones van ser les xiques del Tripuçol (478 punts), seguides del Suheca.com Triatló (396 punts) i del Prodesport Gandia (388 punts).

La Lliga de Clubs de la Comunitat Valenciana ha constat enguany de cinc proves puntuables: el duatló de Picassent, l’acuatló de Gandia i els triatlones de Canet, Bétera i Oliva. El Suheca.com Triatló estarà representat pròximament en la Gala anual que organitza la Federació Valenciana de Triatló i en la qual s’entreguen els trofeus als triatletes més destacats de la temporada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here