CCOO denuncia la falta de substitucions del personal sanitari de la comarca

0
154

El sindicat CCOO ha denunciat hui «la falta de substitucions» del personal que treballa en els centres sanitaris de la Ribera el que al seu juí produix «un deteriorament progressiu de l’atenció sanitària en el departament de la Ribera».

La disminució en les consultes produïda entre l’1 de juliol i el 15 de setembre ha ocasionat «un augment en les llistes d’espera dels especialistes i dels metges d’Atenció Primària i una saturació dels serveis d’urgència», segons la delegada de Personal, Àngels López.

La demora arriba «fins a 15 dies» en alguns metges de capçalera i «a més de 3 mesos en alguns especialistes» com  les especialitats de dermatologia, endocrinologia i cardiologia.

Per a CCOO les mesures de reducció de recursos humans «són injustificades» en considerar este sindicat que «l’empresa que gestiona la sanitat de la Ribera està tenint grans beneficis econòmics des de que l’any 2003 passa a gestionar els centres».

López ha reclamat hui en un comunicat que «se deixe de retallar en  plantilla i recursos materials injstificats» i a més que «la conselleria de Sanitat garantixca que se dona una assistència sanitària de qualitat».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here