Les Bandes Joves de la SAM de Picassent i Alzira aconsegueixen un gran èxit en el concert d’Intercanvis Musicals 2011

1
336
Banda Jove de la Societat Musical d'Alzira

El pati porticat de la Casa de la Cultura d’Alzira va servir aquest divendres per a la celebració d’un concert molt especial, sobretot per als músics més novells. Les bandes joves de la Societat Artístic Musical de Picassent i la Societat Musical d’Alzira van tornar a realitzar un concert on el públic assistent va gaudir.
Aquesta audició forma part de VIII Programa de Concerts d’Intercanvis Musicals 2011 que organitza la FSMCV. Si fa uns mesos en el AUMA de Picassent aquestes dues agrupacions ja van demostrar la seua qualitat, ahir divendres a Alzira la van ratificar.
El concert va començar amb la Banda Jove de la SAM de Picassent, que sota l’adreça de Juan Bautista Soria, va interpretar «Amediaval Suite», de Waignein, «Cote d’or», de Ferrer Ferran, «Crodillera de los Andes», de Malando i «American Patrol», de Jhon Kinyon.
En la segona part, la Banda Jove de la Societat Musical d’Alzira, dirigidad per David González, va interpretar el pasdoble, «Eduard Borrás», de Francisco Esteve, «Variazoni in Blue», de Jacob de Haan i «Queen in concert», de Jay Bocook.

Banda Jove de la Societat Artístico Musical de Picassent

El president de la Societat Musical d’Alzira, Juan Carlos Monerri, va lliurar un obsequi commemoratiu d’aquest acte a Paco Morató, president de la Societat Artístic Musical de Picassent.

Cal destacar la gran afluència de públic que des de Picassent varen acompanyar a la seua Banda.

Xavier Pérez/Riberaexpress

1 Comentario

  1. Molt bé per les dos bandes joves. Un plaer com aficionat vore com toquen estos xiquets. Felicitar als dos directors i als músics.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here