La manifestació antitaurina i contra les becerrades d’Algemesí es desenvolupa sense aldarulls

0
470
Manidestació celebrada este dissabte a Algemesí.

Com ja fa uns anys diferents grups i plataformes de caire antitaurí de defensa dels drets dels animals com Pacma i Algemesí antitaurí, ha convocat aquesta vesprada la concentració i posterior manifestació per els carrers d’Algemesí.
A les 16:30 hores i sortint des de l’estació de trens ha tingut lloc una limitada manifestació, limitada per els cos de policía local, ja que tan sols ha transcorregut per tres carrers sense arrimar-se gens a la zona on es troba ubicada la plaça de bous. El recorregut de la manifestació ja va sent limitat fa temps per evitar enfrontaments entre pro-taurins  i antitaurins. Es un fet que les festes d’Algemesí giren al voltant de les jonegades però també es un fet que hi han molts algemesinencs que no recolzen el maltracte animal, aleshores potser una manifestació per tan sols tres carrers no possibilita el ressò que podria tindre.
Desprès de la manifestació cívica la gent s’ha concentrat a la plaça de la ribera per llegir el manifest que versava sobre la injustícia que suposa el maltracte que reben els jònecs a les jonegades que es realitzen algunes nits a la plaça i sobre la impotència en general que es sent per que no a tots els ulls s’entén com a tortura.

Paula Caballero

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here