Sueca posa en marxa una campanya per a incentivar les compres en el municipi amb billets gratuïts dels autobusos Granero

0
337
Arrima't als autobusos Granero

Arrima’t, Associació de Serveis i Comerços de Sueca, amb la col·laboració de  les Regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sueca i l’empresa d’Autobusos Sueca, S.L. (Granero), ha posat en marxa una campanya amb l’objectiu d’incentivar les compres en el municipi. Des de fa unes setmanes, els vehicles d’esta empresa de transports, que unixen la capital de la comarca amb altres poblacions veïnes, lluïxen en les seues carrosseries publicitat promocionant el comerç de Sueca.

Els comerços associats a Arrima’t disposaran de bitllets d’autobús gratis per a aquells clients que efectuen compres iguals o superiors a 10 euros. Al realitzar-les en els comerços adherits a Arrima’t, el comerciant entregarà un tiquet d’autobús a canvi d’un bitllet utilitzat. Per al president de l’associació, Tony Landete, “esta campanya servirà perquè ens coneguen millor, no sols en Sueca, sinó també en els municipis pròxims i en la zona marítima. A més de facilitar els viatges amb autobús, amb descomptes, aconseguirem que veïns d’altres pobles s’acosten a Sueca a realitzar les seues compres”. Per a la regidora de Comerç, Manuela Egea, “des que Arrima’t em va proposar posar en marxa esta campanya, em va paréixer una molt bona idea perquè serà una manera de promocionar els comerços de Sueca, a través de l’eslògan Compra a Sueca, per totes les poblacions veïnes a les quals viatgen diàriament estos autobusos, com són Fortaleny, Corbera, Llaurí, Palmeres, els Marenys i el Perelló. Em va agradar molt esta forma de fer publicitat no estàtica, ja que podrà ser vista per moltes persones contínuament, i no sols de Sueca”.

Landete es mostra convençut de l’èxit d’esta campanya “si ens coneixen segur que tornaran”. A més, el president d’Arrima’t ha avançat també que ja es troben treballant en altres campanyes per a fomentar les compres, com la dels dissabtes a la vesprada, la campanya de Nadal, o l’organització d’una passarel·la de moda en Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here