Sueca convoca una borsa de treball per a peons agrícoles

0
387

La Regidoria d’Agricultura de l’Ajuntament de Sueca, representada per Dimas Vázquez, ha convocat una borsa de treball per a peons agrícoles. El termini d’inscripció  serà del 26 de setembre a l’11 d’octubre de 2011, i es podrà formalitzar en la seu del Consell Agrari, en Sueca.

La intenció de Vázquez és “mitigar, d’alguna manera, la difícil situació que travessen moltes famílies de la nostra ciutat”. Per a Vázquez, “intentarem, dins de les nostres possibilitats, arribar al màxim de famílies possibles de Sueca; encara que no hem d’oblidar que les competències en matèria d’ocupació són al 100% mal gestionades per la Generalitat, per la qual cosa els ajuntaments estem molt limitats a l’hora de crear ocupació. Encara així, el nostre deure com a polítics és treballar per la recerca de llocs de treball, encara que siga davall les pedres”.

Al mateix temps, des de la Regidoria d’Agricultura es vol informar que continua obert el període d’inscripció per a la contractació de guardes de portes mentres dure la caça d’aus aquàtiques.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here