Folgança entrega hui 1.000 signatures per demanar un referendum contra les becerrades d’Algemesí

0
426
Becerrada en la plaça de bous d'Algemesí

El col.lectiu Folgança Animalista d’Algemesí entregarà hui a l’Ajuntament les 1.000 signaturs recollides per demanar la celebració d’un referendum contra les becerrades cadafaleres que es celebren durant Setmana de Bous.

Esta organització ha convocat per a demà dissabte a les 16,30 hores, davant l’estació, la sisena manifestació antitaurina per protestar contra la celebració de les becerrades davant el patiment dels animals.

Una protesta que està recolzada per entitats i grups polítics com Iniciativa Animalista, Més Algemesí i Esquerra Unida entre d’altres. Per cert estes formacions polítiques defensaràn, segon Folgança, «una moció del nostre col.lectiu, que per primera vegada contarà, almenys, amb el suport de 4 regidors, i no sols Pere Blanco, que fins ara era l’únic regidor en recolzar la moció».Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here