EU de la Ribera Alta celebra una assemblea oberta a tota la ciutadania este dissabte a l’Alcúdia

0
277

El proper dissabte 24 de setembre, EU de la comarca de la Ribera Alta ha convocat Assemblea comarcal oberta a totes les associacions i a tota la ciutadania. Serà a partir de les 17:30 hores, en la Casa de la Cultura de l’Alcúdia.

Esquerra Unida ha encetat un procés d’assemblees al llarg d’aquestes setmanes en cadascun dels col·lectius de la Ribera Alta, que denominem Convocatòria Social, i que ara culmina en l’Assemblea comarcal. En les nostres assemblees volem arreplegar les propostes del teixit associatiu i de la ciutadania en tots els nostres pobles i ciutats, i que aquestes queden plasmades en el programa electoral d’EUPV i Izquierda Unida per a les pròximes eleccions generals.

Per a EU, entenem que és necessària la participació de totes i tots els ciutadans en les institucions públiques que ens representen, en un procés que comença per la base. Per a Asensi Garcia, coordinador comarcal d’EU, «hem de reflectir la protesta ciutadana pels retalls en els serveis públics, que ens afecten a totes i tots. Cal fer front a les polítiques neoliberals que estan duent a terme els governs autonòmics, el govern central i les institucions europees. Per això, ara més que mai és necessària la participació de totes i tots.»

En aquesta assemblea comarcal, a més a més, es faran les propostes per a les candidatures d’EUPV, que es triaran en l’Assemblea Nacional d’EUPV el proper 1 d’octubre, i també l’elecció de representants per a l’Assemblea federal d’Izquierda Unida, que serà els dies 8 i 9 del mes que ve.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here