Sueca dóna el primer pas per a soterrar les vies del tren després de la visita de Rodríguez Piñero al Concurs de Paelles

0
265
Dimas Vázquez i Rodríguez-Piñeiro a les vies de Sueca

El passat 11 de setembre, dia del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, la secretària general d’Infraestructures del Ministeri de Foment, Inmaculada Rogríguez-Piñeiro, va acudir en qualitat d’invitada pel regidor de l’Ajuntament de Sueca i portaveu del Grup Municipal del PSPV-PSOE, Dimas Vázquez. En esta trobada, Vázquez va aprofitar, com ja contemplava el seu programa electoral en les passades eleccions, per a mostrar in situ a la secretària general, la necessitat de donar solució a una de les històriques reivindicacions de la nostra ciutat: el soterrament de les vies del tren que provoquen el tindre Sueca dividida en dos zones.

Després de comprovar la situació d’esta infraestructura, Rodríguez-Piñeiro va emplaçar a Vázquez a concertar una entrevista, a la major brevetat, amb el director general d’Infraestructures Ferroviàries del Ministeri de Foment a Madrid. Després d’este inici de negociacions, Vázquez confia en que en un futur no molt llunyà s’aconseguisca eliminar eixa divisió existent en la nostra ciutat que originen les vies del tren. “Cal recalcar que la gestió de la desviació de la N-332 al seu pas per la nostra ciutat, també es va començar al seu dia i hui és una realitat”, en paraules de Vázquez. “Tampoc cal oblidar que obres com la citada anteriorment (N-332), el nou pont sobre el riu Xúquer i el desdoblament de la N-332 entre Sueca i Sollana, que s’inagurará en breu, són obres finançades pel Govern d’Espanya que han fet que Sueca tinga unes infraestructures adequades al segle XXI”, conclou Vázquez.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here