La Societat Musical d’Algemesí celebra el concert taurí el dijous amb la presència de Vicente Barrera

0
471

Algemesí entra per la porta gran en la seua Setmana Taurina i la Banda Simfònica de la Societat Musical d’Algemesí  serà l’encarregada  un any més d’omplir de colorit i música les corregudes de jònecs que es celebraran en la famosa plaça de bous d’Algemesí. Cada dia abans de començar les corregudes,  la banda farà un passacarrer des de diferents locals del poble fins entrar a ritme de pasdoble taurí per la porta del carrer Muntanya a la plaça de bous.

Però serà el proper dijous 22 de setembre a les 20 hores quan el Teatre Municipal d’Algemesí s’omplirà de seguidors per escoltar les notes de la Banda Simfònica en el que ja és el XVIII Concert de Pasdobles Taurins, que en aquesta edició comptarà amb el crític taurí i cadafaler Carlos Bueno com a presentador.

En el concert es podrà gaudir de les millors obres d’aquest gènere, tant de les més tradicionals i conegudes com «El gato montés» de Manuel Penella o «España Cañí» de Pascual Marquina, com d’altres més modernes i innovadores com «Olé Toronto» de Ferrer Ferran o «Pasodoble» d’Alfred Reed.

Al concert assistirà com a invitat el matador de bous valencià Vicente Barrera, que moments abans inaugurarà al Museu Valencià de la Festa d’Algemesí l’exposició “Vicente Barrera, la elegancia del valor”.

CONCERT DE LA MARE DE DÉU DE LA SALUT DEDICAT A COMPOSITORS LOCALS I ALLEGATS A ALGEMESÍ. BERCA TV.

http://vimeo.com/28795897

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here