Tasta la Plaça a Sueca aconseguix un èxit rotund en la seua IV edició amb 4.500 degustacions

0
328
L'alcalde amb la regidora de Comerç

El Mercat Central de Sueca, més conegut com La Plaça, va acollir divendres passat una nova edició de Tasta la Plaça. En esta multitudinària cita gastronòmica, que   complia la seua quarta edició, es van poder degustar més de 4.500 tapes elaborades amb productes típics de Sueca que es poden trobar en les parades del mercat. També es van poder degustar propostes més innovadores de restauradors del municipi, i altres més populars, com les elaborades pel cuiner local, Toni Beltrán, consistents en la tradicional paella, “espardenyà o samfaina.

L’associació de venedors de La Plaça va ser l’organitzadora d’esta trobada, que va comptar amb la col·laboració de les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sueca, i d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerços de Sueca. A la degustació van assistir l’alcalde, Salvador Campillo; la regidora de Comerç, Manuela Egea; i el regidor d’Urbanisme, Enrique Vidal.

L’acte va resultar un èxit de participació per la quantitat de veïns i amants de la gastronomia que no van voler perdre’s este esdeveniment anual. “Vull agrair al president de La Plaça, a l’equip de persones que van ajudar en els preparatius de la degustació, a la gent de les parades del Mercat que van participar, a l’associació Arrima’t i, sobretot, als veïns i visitants que es van acostar a degustar els productes que oferia Tasta La Plaça, ja que sense ells no hauria sigut possible la seua realització”, va afirmar la regidora de Comerç, Manuela Egea.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here