L’Ajuntament de l’Alcúdia repartix 50.000 euros en ajudes escolars

0
317

Repartiment de les beques

Amb l’inici del curs escolar 2011-2012 l’Ajuntament de l’Alcúdia ha dut a terme la 12a Campanya municipal de gratuïtat de llibres de text. El consistori ha repartit uns 50.000 € en vals a alumnes d’Infantil, Secundària i Batxillerat que cursen els seus estudis als col·legis i a l’institut de l’Alcúdia.

Esta iniciativa no només ajuda a reduir el cost econòmic que suposa a les famílies l’inici del curs escolar, sinó que també pretén fomentar els centres escolars del poble i el comerç local, ja que estos vals s’han d’utilitzar en les papereries i les llibreries del poble.

Per al present curs 2011-2012, l’Ajuntament ha destinat 50.000 euros, que s’han repartit en vals que oscil·len de 30€ per a l’alumnat d’infantil i fins a 90€ per als de secundària i batxillerat. En total, s’han repartit uns 1.000 vals municipals. Estos cursos no formen part del programa d’ajudes de la Generalitat per a l’adquisició de llibres de text, que ara per ara sols arriba a la Primària. La distribució de les ajudes s’ha fet, com els darrers anys, amb la col·laboració de les AMPES, les quals també han lliurat vals de descompte en llibreries i papereries entre tots els associats.

L’alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, ha destacat que al llarg dels 12 anys que s’ha dut a terme la campanya, el consistori ha destinat més d’un milió d’euros per ajudar les famílies en l’inici del curs escolar.

Ajudes de transport

D’altra banda, el proper mes d’octubre l’Ajuntament convocarà les ajudes de transport per als alumnes universitaris, de Cicles Formatius i batxiller artístic, campanya en la qual el consistori invertirà 30.000 €. Finalment, també en la tardor, es convocaran les ajudes municipals per als alumnes de Grau Elemental del Centre Professional de Música i els educands de la Filharmònica Alcudiana, una campanya a la qual l’Ajuntament destinarà altres 10.000 euros.

Beques 2011-12

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here