El llibre serà el protagonista el pròxim divendres a Benifaió amb la «Fira Solidària Regala la Memòria»

0
335

Divendres que ve 23 de setembre el llibre serà el protagonista a Benifaió en un acte on els assistents podran disfrutar comprant llibres a preus assequibles i al mateix temps col·laborant en la causa solidària de recaptar fons per a l’associació de familiars d’afectats per l’Alzheimer AFABALS. La Cambra Agrària acollirà a partir de les set de la vesprada el que ja s’ha batejat com «1a fira del llibre solidari» baix el lema Regala Memòria.

L’Ajuntament de Benifaió i el bibliotecari municipal Paco Fort col¿laboren en este esdeveniment organitzat per la veïna del municipi Amparo Duart. Des de les set de la vesprada i fins a les deu de la nit els assistents a la primera edició d’esta fira cultural solidària podran adquirir llibres entre els més de 3.000 exemplars donats per particulars i editorials a preus assequibles, des d’1 euro fins als 15 euros dels més cars.

A més es podrà participar en una gran rifa on se sortejaran més d’un centenar de regals donats per entitats i comerços locals com a camisetes firmades per coneguts jugadors del bàsquet o el tenis a més de bons canviables en botigues entre una àmplia varietat de regals.
La recaptació de la venda de llibres i de la venda de paperetes per a este sorteig anirà destinada de forma íntegra a l’associació AFABALS que treballen diàriament amb veïns afectats per la malaltia de l’Alzheimer de les localitats d’Almussafes, Benifaió i Sollana.

Andreu Alfonso presentarà la seua última novel·la

Mentres es duga a terme esta primera fira cultural solidària els assistents també podran presenciar la presentació oficial de l’última novel·la de l’escriptor local Andreu Alfonso. Cap a les huit de la vesprada tindrà lloc la presentació del llibre «Confesiones bajo la noche de París», tercera obra d’escriptor local on explicarà detalls del llibre així com l’experiència d’haver publicat ja dos obres anteriors amb gran èxit. Després de la presentació també es podrà adquirir un exemplar d’esta acabada d’editar obra.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here