La falla Pintor Andreu va reunir al voltant de 500 persones davant el festival valencià Folkalzira

0
162
Dissabte passat es va celebrar Folkalzira, vam poder disfrutar d’un sopar a l’aire lliure o…n ens vam reunir més de 500 persones i on vam poder presenciar un espectacle de música i cançons tradicionals acompanyades pels i les que ens vam llançar a ballar al ritme que ens van marcar els grans músics, cantadores i cantadors que va reunir Lola Ledesma i la falla Pintor Andreu.
Entre tots i totes van aconseguir que durant unes hores a Alzira tinguerem una festa popular molt digna i d’una gran qualitat, un exemple en unes festes patronals on la cultura ha patit un altre retall amb l’eliminació de la dansà de la descoberta després de 25 anys i haver-se convertit en un referent en el circuit de dansades populars que durant l’estiu recorren les nostres comarques.
Adelaida Pau


Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here