Compromís de Carcaixent demana l’actualització de les borses de treball municipal

15
355

Paco Salom (Bloc)

En l’última comissió informativa d’Interior, BLOC–Compromís ha tornat a demanar a l’equip de govern (PP-PSD) que siga sensible a l’hora de contractar personal eventual per tal d’ajudar a les famílies que més ho necessiten, respectant la igualtat d’oportunitats i eliminant l’arbitrarietat i l’amiguisme.

Proposem també la inclusió del criteri social en les mateixes, per ajudar les famílies més necessitades.

Des de Bloc-Compromís insistim en que la contractació municipal no pot ser arbitrària ni beneficiar fonamentalment determinades persones, les millor relacionades amb l’equip de govern. Per això demanem que es recuperen les borses de treball, esgotades des de fa molts de temps (tal i com consta en els mateixos decrets de contractació), ja que la seua inexistència permet la contractació discrecional, al marge dels prinicipis d’igualtat, capacitat o mèrit.

I d’altra banda, i mentre dure la difícil situació econòmica, entenem que la contractació municipal, a més d’atendre les necessitats dels serveis públics, ha de servir per ajudar les famílies més afectades per la crisi, per la qual cosa l’assessorament dels tècnics del departament de benestar social ha de ser fonamental, per tal de prioritzar i atendre els casos en funció de les necessitats reals.

Bloc-Compromís no comparteix l’explicació de l’equip de govern segons el qual totes les persones contractades tenen informe de Benestar Social, perquè si bé no dubtem que els casos dels contractats tenen el seu informe, l’experiència dels últims anys ens ha demostrat que este informe no es fa sobre tots els sol·licitants; i per tant no hi ha una baremació global que permeta assegurar que l’ajuntament està donant feina a les persones amb més carències, i no a qui millor relacionat està. Entenem que la transparència és fonamental si volem que no es deteriore més la confiança en les institucions, i és en matèria d’ajudes i contractació on els ciutadans més estan manifestant la seua disconformitat amb la manera de fer de l’ajuntament. Per això, ara que comença una nova legislatura l’equip del PP-PSD té l’oportunitat de reconduir la situació i afavorir l’accés a un lloc de treball temporal en igualtat de condicions i en funció de les necessitat econòmiques reals, i renunciant als amiguismes.

15 Comentarios

  • Per aixó an tornat a contratar com a personal de confianÇa a la sra. Carolina Borredá, pero després vindrán les altres que eu dijaren abans de les eleccions. I ja no parlem de la dona del Sr. Regidor de Esports Ino, que l,an feta LABORAL FITXA, no sabem quin exámen a fet ni cuant l,afet. En fí que aÇo continúa igual i els sindicats del Ajuntament callats. No si al final pensarem mal de tots.

   • Xe!, si tots els del BLOC esteu igual d’informats mereixeu seguir altres 16 anys a la oposició: el personal de confiança és contracta, segons estipula la llei, per designació directa d’Alcaldia. Estaria bo que el personal de confiança que treballa en l’Alcaldia eixira d’una borsa de treball!.
    Pel que respecta a l’altre exemple, també heu errat el tir, ja que eixe lloc continua sent laboral temporal. A més, els laborals temporals no necessiten necessàriament fer cap exam per a passar a fixes.
    Normal que els sindicats estiguen callats; qué voleu que diguen?: per a dir quatre bufonaes sense cap rigor, millor callar.
    Ale!, a estudiar un poc més, a vore si al menys podeu «rajar» amb bons arguments!.

    • Sr. OPINADOR, per a ser LABORAL TEMPORAL fa falta fer algun tipus d,exámen?. Imagine que no o un exámen molt curtet, i si d,ahí el passem a laboral fitxe pues per a que vols competir amb els aspirants que es presenten a funcionari, si l,exámen es molt mes complicat. Apart d,aprofitar que el teu home es regidor. Vixca la igualdat, el merit i la capacitat que emplea quest Ajuntament, pera qui l,interessa. En cuant al personal de confianÇa per molt que eu diga la llei que es de lliure designació de l,alcaldía. En la que está caiguent deuríen d,aprofitar als funcionaris (que ni-han de molt bons) i estalviar eixos sous ( també de lliure designació) i emplearlos en pagar a proveedors i en reduír el deute municipal, que no es «moco de pavo». Per cert es comenta que este mes no cobrarán els funcionaris la nómina a final de mes i que es pagará a mitat del mes d,octubre. (Ja comencem a vore les orelles al llop, pero com sempre eu pagen justs per PECADORS). Pase vosté bon día.

     • Que poqueta memoria te boste Sr,CIUDATÀ, que no sen recorda del anñs del Sr. Pla? y del Sr. Navarro junt al PSOE ? y no se pot imaginar cuans puestos de » a dit» es crearen, y en la epoca del Sr. Berniqx,,,, jolins si hasta els examens per a funsionaris eren a la carta,, ( motiu per el que a les hores son «estomacs agraix» ) ahhh y meu poden negar, pero saben que es veritat ( qui sap si soc yo un dells??? )

    • El que ha d’estudiar un poquet més eres tu, que de lectura comprensiva vas un poquet fluix… En cap lloc de la nota es fa referència al personal de confiança…

     • Xexexexexe, Quina barra tens Elmio: enxufem perquè els d’abans també enxufaven. Uau, quina transpencia! Un argument incontestable. Es bo q aixo se sapia. Gracies.

 1. Ino, ilumina mos en la teua sabiduria: no justificàreu elnsou del Juanito i Ahullana i l’augment de percepcions per asistencies a plenaris etc diguen q s’estalviava suprimint els enxufats de confiança? I ara que, tornem a tindre carolines pagades per tots?

  • Xe, si que es es cansino vosté!. Jo no soc Ino però, pel que conec, efectivament, l’equip de govern va dir que s’estalviarien diners del personal de confiança. Així és i així ha segut, perquè portem 2 mesos sense cap de les 3 persones que estaven contractades i ara hi ha contractada una, no 3.
   Pel que fa a CIUTADÁ, mireu si recluteu militants del Bloc un poc més espabilats perquè este no s’entera!. Els llocs de laboral temporal es convoquen per oposició oberta, amb un temari i varies proves d’exam. Personalment no tinc constància que el Bloc haja portat al jutjat cap de les convocatòries fetes en els darrers 12 anys, per tant, deuen d’estar d’acord en totes.
   Si vosté coneix alguna irregularitat, hauria de denunciar-ho i si no la coneix, hauria de callar. Ala, ja pot triar!.

   • Jajaja, pregunte per Ino i contestes dient que no eres Ino… Ai, tan relisto q et creus i et pot mes l’ego!

    • I t’ho torne a dir Cansino!. Per a contestar els teus pobrets arguments no necessite seguir-te el joc ni ser qui tu te penses (per cert, vaja vista que tens!), sols preguntar a qui correspon, obtindre la informació que necessite i tornar-te a deixar en evidència i amb el cul a l’aire!.
     Ale, a seguir! (però a veure si ens ho poses un poc més complicat, que quasi ens avorrim…).

     • Xe, els teus arguments si q son d nivell! Gràcies per iluminar la nostra ignorància una vegada més.

 2. Las agendas de amigos, ahora se llaman borses de treball?

  Después de las elecciones todo vuelve a su cauce…y dónde dije digo ahora digo diego.

 3. Es increible, esteu aborrits, veritat? buscant on no hi ha, i lolita a vore si aplikem millor els dits antics, x k eixe no be al cas jejejejee

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here