El PSOE de la Pobla denuncia el augment en un 20% de la quota de l’escoleta municipal feta pel PP

0
313
Neus Garrigues (PSOE)

La portaveu del Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament de La Pobla Llarga denuncia el fort augment de la taxa de la guarderia aprovat en el darrer plenari. Neus Garrigues Calatayud lamenta que “la pujada de 15 € en la quota mensual tampoc es veurà reflectida en la millora del servei”. El curs ha començat a l’escoleta infantil El Castell amb la creació d’una nova aula però amb el manteniment de la mateixa plantilla de personal, la qual cosa suposa un empitjorament de la qualitat del servei. Malgrat això, el darrer plenari municipal va aprovar, amb el vot en contra del PSPV-PSOE i Esquerra Unida, la pujada de la quota mensual en un 20%. Tots dos grups coincidiren a denunciar l’afany recaptatori d’esta pujada i defensaren el caràcter públic de la guarderia.

L’alcalde, Rafael Soler, va sorprendre els membres de l’oposició amb la següent afirmació: “la festa s’ha acabat, la guarderia és un cost i no és rendible tindre-la”. Segons explica Neus Garrigues, “l’Ajuntament pot fer un esforç i reduir altres despeses innecessàries per evitar esta càrrega a les famílies”. L’equip de govern, per contra, argumentà al plenari que el cost d’este servei l’han d’assumir els ciutadans que l’utilitzen per tal de no “perjudicar” la resta de contribuents.

Els socialistes de La Pobla Llarga advertixen que darrere d’este últim augment del preu de la guarderia es pot vore la intenció d’eliminar o privatitzar este servei, “fet que no anem a permetre”, afirma Neus Garrigues. “La guarderia municipal no ha de ser rendible, perquè no funciona com una empresa privada, de manera que el PP hauria de buscar altres excuses per a explicar este augment tan fort en la taxa”, conclou la portaveu socialista.

PREUS DE L’ESCOLETA INFANTIL MUNICIPAL

Curs 2010-2011

Curs 2011-2012

Quota general 78,76 € / mes 94 € / mes
Menjador 56,68 € / mes 56,68 € / mes
Berenar 15,58 € / mes 15,58 € / mes
Menjador 1 dia 3,89 € / dia 3,89 € / dia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here