El nou Ciutat d’Alzira de Dani Mayo arranca este dissabte amb les màximes aspiracions

0
271
Dani Mayo dirigint un partit de pretemporada

El Ciutat d’Alzira comença este cap de setmana un nou projecte, al grup 10 de la Segona Regional, de la mà de Dani Mayo, un exjugador de la UD Alzira que inicia, al club de Tulell, la seua trajectòria com a tècnic.

«L’objectiu és lluitar per estar en els llocs més alts» ha manifestat Mayo tot i reconèixer que «el grup és molt complicat», i es mostra optimista perquè «l’equip ha treballat molt bé durant tota la pretemporada».
L’entrenador, d’origen argentí, valora molt positivament l’acord establert entre els dos clubs de futbol de la capital de la Ribera pel qual el Ciutat d’Alzira passa a ser filial de la UD Alzira; «és una bona mesura per al futbol d’Alzira i espere que amb el temps done els seus fruits».
El Ciutat d’Alzira compartix el grup amb altres 14 equips de la comarca: Castelló de la Ribera, UD Carcaixent B, Tous, Alberic At., UE L’Alcúdia, Càrcer, Antella, Senyera, CE Alberic B, Sollana, Rafelguaraf i el UD Alginet C, conjunt que visitarà este dissabte a les 18,30 hores, la Ciutat Esportiva JM Aspar per iniciar el campionat de lliga en esta categoria.
Planter de jugadors
Mayo disposa de 18 jugadors per afrontar el campionat; els porters, Andrés Alpuente i Luis Clari i els jugadors de camp: Joshua, Pablo, Edgar, Kiko, Jesús, Daniel García, David Peris, Italo, Lluís Perepérez, Aitor, Dani, Juanjo Cuesta, Rubén, Lorenzo, Vicente i Christian.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here