L’Agència Energètica fomenta l’ús dels mitjans de transport sostenibles a la Ribera

0
361

L’Agència Energètica de la Ribera (AER) per a fomentar l’ús dels mitjans de transport més sostenibles ha programat una sèrie d’activitats que tindran lloc a les poblacions de L’Alcúdia, Alzira i Sueca del 16 al 22 d’este mes de setembre.

És tracta de la Setmana de la Mobilitat Sostenible encaminada a «deixar de banda el cotxe» per anar caminant, en bicicleta o en transport públic.

El programa d’activitats començarà el dia 16 a L’Alcúdia, data en la que els alumnes del col.legi Les Comes s’ajuntaran per dirigir-se a l’escola al voltant de vint minuts abans de les 9 del matí. La mateixa activitat, que forma part del projecte europeu Active Access, es desenvoluparà el dia 19 al col.legi Heretats, el 20 al centre escolar Sant Andreu i el 21 al col.legi Batallar.

Dia sense cotxes

Mentre el dijous 22 de setembre ha estat declarat Dia sense cotxes a tota la comarca per utilitzar els mitjans de transport més sostenibles i fomentar així el «respecte al medi ambient reduint la contaminació dels nostres pobles», segons l’ AER.

La Setmana de la Mobilitat es completa amb dos «bicicletades» a Alzira i  Sueca. A la capital de la Ribera Alta està organitzada per la Ribera en bici i es celebrarà el dia 22 a les 18,30 hores a la Plaça Major. I en el cas de la capital de la Ribera Baixa, l’Associació Muntanyeta dels Sants l’ha convocada per al dia 23 a les 18,30 hores a la Plaça de l’Ajuntament.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here