El 20 de setembre s’inicia el termini per a pagar l’IBIR, l’IAE i la taxa de fem d’activitats econòmiques

0
605
Enrique Lahuerta, regidor d'Hisenda

L’Ajuntament d’Alzira, des de la Regidoria d’Economia i Hisenda, informa la ciutadania alzirenya que el termini per a pagar l’Impost de Béns Immobles Rústics (IBIR), l’Impost d’Activitats Econòmiques (IAE) i la taxa de fem d’activitats econòmiques comença el 20 de setembre i finalitza el 20 de novembre de 2011.

Els llocs de pagament són el Departament de Recaptació Voluntària de l’Ajuntament d’Alzira, en horari de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30 i els dimarts també per la vesprada de 16 a 18 hores. També es pot pagar en Bancaixa i la seua xarxa de caixers automàtics, La Caixa i la seua xarxa de caixers automàtics, en Credit València – Caixa Rural i Ruralcaixa. O per mitjà de transferència bancària. Més informació en la pàgina web municipal www.alzira.es.

El regidor d’Economia i Hisenda, Enrique Lahuerta, ha destacat: “Recordem als alzirenys/es que la setmana que ve, el dimarts 20 de setembre concretament, comença el termini de pagament de diferents impostos. Un termini que finalitza el 20 de novembre. Sabem que la ciutadania passa per moments difícils i, per això, en la mesura de les nostres possibilitats, donem facilitats com per exemple l’ampliació del període de cobrament dels tributs municipals, que passa de dos a tres”. Els rebuts que es troben domiciliats es cobraran el 20 d’octubre de 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here