Dos nous llocs completen l’oferta del Mercat Municipal La Vila d’Alzira

0
357
Mercat de la Vila

L’Ajuntament d’Alzira ha adjudicat dos nous llocs corresponents al Mercat Municipal La Vila d’Alzira, concretament la parada número 9 destinada a la venda al detall d’anguiles i la número 6 destinada a la venda al detall de fruites i verdures.

Segons ha manifestat hui la regidora de Serveis Públics, Lola Ortega, «en l’actualitat ja tenim 9 dels 13 locals disponibles adjudicats, savem que estem en una época de dificultats, però l’oferta és molt competitiva i pot ser una eixida professional per a molts comerciants de venda al detall».

El Mercat Municipal conta amb una superfície total de 600 m2 dividits en 13 locals de distintes dimensions, en el que s’invertiren 368.000euros. És tracta d’un espai «modern i funcional, adaptat a les necessitats dels venedors per donar un millor servici al comprador» segons fonts municipals.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here