Bastidas és «optimista» respecte a les reformes dels IES Jaume i Parra «malgrat la que està caient»

1
362
Pati del Rei en Jaume d'Alzira

L’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, acompanyada per la regidora d’Educació, Anabel Juárez, ha inaugurat, este migdia, el curs de Secundària a Alzira en l’IES Rei en Jaume d’Alzira. Bastidas ha donat la benvinguda als alumnes i professors i els ha animat per a que complisquen els objectius d’este curs.
La primera autoritat local ha fet un diagnòstic a Riberaexpress de com es troben els 4 instituts d’Alzira. L’alcaldessa ha recordat que 2.500 alumnes començaven les classes hui i respecte als IES Rei en Jaume i José María Parra recalca que «malgrat la que està caient sóc optimista en les reformes i obres que s’han de realitzar en estos dos instituts històrics d’Alzira».

Reclamacions a la Generalitat
Bastidas és «optimista» de cara a les obres i que l’Ajuntament d’Alzira «seguirà reclamant a la Generalitat estes reformes. Ara tenim els projectes bàsics i només falten els de execució». L’alcaldessa no ha donat cap termini però espera que siga al més prompte possible.
També  recorda que l’IES Luis Suñer és el primer centre integrat de la Comunitat i que Tulell és un «centre intel·ligent».

Des de l’equip de govern recorden que des de 2003 s’han posat en funcionament a Alzira dos nous centres amb una inversió de 10,9 milions d’euros que han suposat 182 llocs de treball. Un d’ells de Secundària, l’IES nº 4 situat en Tulell, que amb un cost de 5,8 milions d’euros és a més un dels 7 Centres Intel·ligents de tota la Comunitat Valenciana dotat amb la més alta tecnologia en matèria educativa. Així també, cal recordar, que l’Institut de FP Luis Suñer de la localitat és, des de 2008, Centre Integrat de Formació Professional, convertint-se en pioner a la Comunitat Valenciana. Així com l’IES José María Parra que, enguany, inicia el curs ficant en marxa l’Aula Matèria amb capacitat per a 150 alumnes.

El curs escolar en Secundària d’Alzira s’ha iniciat per segon any consecutiu, amb la impartició en el conjunt dels instituts de totes les modalitats de Batxillerat: humanístic, científic, tecnològic i artístic, la qual cosa en paraules de Bastidas demostra que “Alzira contínua consolidant una oferta acadèmica molt àmplia, tant en instal·lacions com en oferta d’estudis, concorde a una ciutat com la nostra, amb l’objectiu que els nostres joves no s’hagen de marxar-se fóra del municipi per a estudiar. L’objectiu del Govern Local serà seguir treballant per millorar totes estes prestacions, especialment pel que fa als projectes de reforma de l’IES Rei En Jaume i José Mª Parra, sense restar un àpex d’importància a l’educació primària, i des de fa ja uns anys a la universitària amb la qual també comptem en el nostre poble”.

Recordem que el nombre total d’alumnes d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) està, aproximadament, entre 1.800- 1.900 alumnes. Respecte a Batxiller la totalitat de joves és de, aproximadament, 750- 800 alumnes. El nombre d’estudiants dels PCPI de l’Ajuntament és de 25

Riberaexpress

1 Comentario

  1. Los árboles que se han hecho tan grandes y que las raíces levantan las aceras, sería una lástima que los talasen como hacen siempre en Alzira.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here