El Mercat Central de Sueca organitza la IV edició de Tasta La Plaça este divendres

0
339
Manuela Egea y Salvador Celda

L’associació que aglutina els venedors del Mercat Central de Sueca, més conegut com La Plaça, ha organitzat, per al divendres 16, de 19 a 22 hores, una nova edició de Tasta La Plaça, amb la col·laboració de les regidories de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Sueca, i d’Arrima’t, Associació de Serveis i Comerços de Sueca.

En esta degustació, que es realitza des de fa quatre anys a l’acabar les festes del municipi, els assistents podran delectar-se amb els productes típics de Sueca. A més, esta edició comptarà amb la participació del cuiner local, Toni Beltrán, el qual cuinarà dos plats típics de Sueca amb ingredients adquirits en el Mercat Central. Per la seua banda, Arrima’t obsequiarà els clients dels seus establiments associats amb tiquets gratuïts per a la degustació d’estos productes.

Totes aquelles persones que estiguen interessades a acudir podran comprar els seus tiquets, a partir de hui, a preus molt econòmics en la Tourist Info, en horari de matí. S’espera que assistisquen a esta IV edició de Tasta La Plaça unes 3.000 persones.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here