Baldoví i Ferrando traslladen la seua sintonia política i personal a la Mancomunitat de la Ribera Baixa

0
365
Representants del PSOE i del Bloc este matí a la Mancomunitat

El primer tinent alcalde de Sueca, Joan Baldoví (Bloc) i l’alcalde d’Albalat de la Ribera, Joan Batista Ferrando (PSOE), alternaran la presidència de la Mancomunitat de la Ribera Baixa durant els próxims quatre anys, segons l’acord al que han arribat les dos formacions polítiques i que s’ha signat este matí a la capital de la comarca. Per cert una decissió que ha estat beneïda i recolzada per l’alcalde de Sueca, l’independent i ex del PP, Salvador Campillo.

Ferrando presidirà esta mancomunitat durant els dos primers anys, mentre Baldoví agafarà el màxim testic comarcal l’any 2013. A més el regidor suecà presidirà l’Agència Ribera-Turisme durant tota la legislatura.

«Donat que la Ribera Alta la presideix el PP, està bé que la Baixa siga de les forces progressistes» ha manifestat hui a Ribera Express el representant municipal de Sueca.

Segons Baldoví «Batiste i jo tenim una sintonia política i personal excel.lent, en l’anterior legislatura compartirem moltes reunions i preocupacions», i fins i tot, éste dirigent del Bloc reconeix que l’alcalde socialista d’Albalat, «és un gestor excel.lent, fet demostrat durant l’etapa que va ser el vicepresident d’esta mancomunitat».

L’elecció de Joan Batista Ferrando com a nou president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa tindrà lloc a les 8 d’esta vesprada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here