Dos atletes de Benifaió aconseguixen la sexta posició en una prova internacional

0
375
Sergio i David junt al pare d'este últim que també va participar a la competició alpina

-David Ballester Sanz i Sergio Aranda Martín competixen en el Transalpine-Run 2011 des d’Alemanya fins a Itàlia

-Un altre atleta de Benifaió, Jorge Cuartero, obté una merescuda 10a posició en la Marató del Desert saragossà dels Monegres

Un setembre d’èxits esportius per a l’atletisme benifaionense. Durant huit dies de forma ininterrompuda els jóvens de Benifaió David Ballester Sanz i Sergio Aranda Martín han competit amb gran esforç en una de les proves atlètiques de major duresa, el Transalpine-Run. Esta prova hi ha convertit en un dels reptes més grans per als corredors de muntanya i és conegut com un esdeveniment internacional, professional i molt emocional per a tots els participants.

La ruta travessa els Alps a través de la bretxa alpina d’Alemanya a Itàlia passant per cimes de fins a 3000m metres d’altura i valls magnífiques. Estos veïns de Benifaió han aconseguit en els huit dies que va durar la prova recórrer 278 quilòmetres fronterers des d’Alemanya, passant per Àustria Suïssa i Itàlia en un temps pròxim a les 28 hores.

Després de la prova, que va finalitzar dissabte passat a Itàlia i va donar començament una setmana abans a Alemanya, David Ballester assenyala que el més dur ha sigut «la recuperació ja que la jornada esportiva l’acabes amb les cames destrossades i l’endemà calia recórrer uns 40 quilòmetres en terreny muntanyós». El jove atleta també trau una cosa positiva «sens dubte els grans paisatges que podem veure i la quantitat de gent que coneixes».

David no dubta a afirmar que van anar millorant de forma progressiva però que en cap moment «vam pensar a quedar en tan bona posició, tan sols concloure la prova». I és que el Transalpine-Run es competix per parelles havent-hi en esta edició un total de 350 posicions davant dels 700 atletes inscrits. «Quedar en sexta posició davant de parelles professionals i inclús patrocinades és un gran repte complit» matisa David.

Transalpine-Run ha sigut per a estos jóvens benifaionenses un desafiament per al cos i l’ànima però que no acaba ací. David ja està pensant en la pròxima prova «la UTMB en el Montblanc prevista per a finals d’agost amb més de 160 quilòmetres de dura competició».

Jorge Cuartero aconseguix també un gran lloc a Saragossa

I si a nivell internacional hi ha hagut un lloc important per a l’atletisme benifaionense també a nivell nacional s’ha de destacar la participació del jove Jorge Cuartero Clérigues. Les àrides arenes del desert dels Monegres a Saragossa van albergar el passat cap de setmana una nova edició de la seua coneguda marató. Més de 100 quilòmetres on Jorge Cuartero va aconseguir una merescuda 10a posició demostrant així una vegada més la seua excel·lent preparació física.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here