Pintor Andreu acosta les millors veus de la tradició valenciana pel festival Folkalzira

0
159

La capital de la Ribera Alta acull per primera vegada la celebració del festival FOLKALZIRA en el qual gaudirem el pròxim dissabte del variat patrimoni musical valencià: cants de batre, romanços, de taverna, cançons de bressol, músiques de ronda i de ball, cants d’estil i albaês…

Aquest festival organitzat per l’Associació Cultural falla Pintor Andreu d’Alzira naix amb la intenció de reivindicar en ple segle XXI el valor artístic i cultural de la nostra tradició oral, sovint ignorada en les ràdios i televisions actuals.

La festa començarà a les 21:30h amb un sopar popular que sevirà la comissió al carrer Pintor Andreu i per al qual cal reservar lloc. El preu del sopar és de 6 euros i es pot fer la reserva bé al telèfon 687 77 27 97 o comprar els tíquets a la Perruqueria Rosa (carrer Santa Teresa número 5) o a la Carnisseria Pasqual , al carrer Barrio Santa Catalina 39.

Després d’haver assaborit els bons productes de la nostra terra, els cantadors i cantadores, arribats de diverses comarques valencianes, faran una mostra del seu ric repertori.  En aquesta primera edició, FOLKALZIRA comptarà amb la presència de Teresa Segarra, de Paterna; Empar Sanchis, d’Aldaia; Lola Ledesma, d’Alzira; Toni Guzman, d’Énguera; Àlex Torres, de Vila-real; Eva Dénia, de Gandia; i Toni Navarro “Violí”, de Bocairent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here