«Nosaltres no organitzaren cap contraprocessó» /Opinió: Josep Bermúdez (Més Algemesí)

0
307
Josep Bermúdez abans de la Processoneta del Matí

Estimats responsables de la premsa comarcal. M’han cridat per preguntar-me sobre un comunicat que ha emés l’Ajuntament d’Algemesí  (encara que pense que més bé és o deuria ser del Partit Popular). Més Algemesí simplement vol puntualitzar que en el dia d’ahir, arribàrem amb uns minuts de retard a la porta de la Capella, en concret quan la Muixeranga d’Algemesí estava preparant-se per a ballar el ball de la muixeranga, i abans que iniciaren el ball, passant el més discretament possible pel costat dels balladors. Si en eixe moment molestàrem algú, presente les meues disculpes.

Nosaltres, òbviament no organitzarem cap “contraprocessó” ni obstaculitzarem el funcionament d’ella perquè estava, com he dit, en els seus inicis. Els regidors de Més Algemesí i els convidats eixirem a continuació de les autoritats principals de l’Ajuntament, però donat que els nostres convidats s’aturaren tant a la porta de l’Ajuntament com durant el recorregut a saludar a persones d’Algemesí i d’altres poblacions que coneixien, anàrem acumulant minuts de retard, i que són el retard del qual us parle. Aquest error és únicament imputable a mi mateix, Josep Bermúdez, per no haver sabut calcular el temps necessari per fer el recorregut en no haver tingut en compte que els nostres convidats podien conéixer a tanta gent. No cal dir que tal error es fruït de la meua inexperiència com a regidor en aquest acte. Sincerament no esperava que el diputat Enric Morera conegués a tanta gent -recorde que com a mínim s’aturà amb 6 o 7 persones-. Presente les meues disculpes pel retard, torne a insistir que únicament imputable a mi, i vull deixar ben clar que en cap moment fèrem cap “contraprocessó”,  ni ens vàrem detenir a contemplar el ball. Expresse la meua voluntat i propòsit de que l’any vinent no torne a passar. Si cap algemesinenc o algemesinenca es sentí molest, els demane disculpes per una errada que no hagués tingut que produir-se i que no es tornarà a succeir.

Josep Bermúdez

Més Algemesí

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here