Les millors paelles solidàries del món en el Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca

0
150

La 51 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana que es celebra demà diumenge a Sueca tindrà una marcat caracter solidari. I és que este prestigiòs certamen gastronòmic coincidix amb el desé aniversari de l’atemptat contra les Torres Bessones de Nova York I per tant des de l’organització s’ha decidit dotar d’un caràcter solidari a esta edició, no sols amb EUA, sinó també amb Japó i Lorca.

Per esta raó, d’entre els 42 restaurants participants, trobem representació d’estos països, així com de la localitat murciana. També comptarem amb representació de diferents punts de la Comunitat Valenciana, d’Espanya i de l’estranger, tots ells competiran per fer-se amb el títol de millor paella del món.

A l’acte han confirmat la seua assistència una nombrosa representació política, cultural, agrícola i local del municipi. També esta edició comptarà amb la col·laboració de Denominació d’Origen Arròs de València, qui s’encarregarà de subministrar l’arròs suecà amb el qual es cuinaran les paelles del Concurs i de promocionar-ho a través dels seus propis mitjans.

Durant l’acte, a més de l’entrega de premis als guanyadors en les diferents categories, es realitzarà un reconeixement amb el títol de Paellers d’Honor a personalitats destacades del món de la gatronomia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here