A Compromís per Alzira li preocupa el mal estat de Tulell /Opinió: Carles Aranda

0
337
Tullel cau a troços

De nou, l’aposta que va fer el PP en plena bombolla immobiliària per urbanitzar el sector Tulell d’una manera desgavellada, es demostra que està perjudicant i molt a la ciutadania i al propi Ajuntament d’Alzira. I ho fa per dos qüestions que ocasionen inseguretat ciutadana i mala imatge de la ciutat. La primera, és l’estat d’abandó que tenen la majoria de solars del sector. Concretament crea inseguretat als xiquets i joves –i als seus pares i mares- que van a peu a l’institut de Tulell, al Col·legi Tirant lo Blanch i a l’Escoleta Infantil. Perquè la vegetació és tan gran que hi ha persones que s’aprofiten per a asustar als xavals o fer gamberrades.

De fet, ens hem assabentat que estan arreplegant-se signatures per a que l’Ajuntament netege els solars que van des de l’institut fins el carrer Joanot Martorell que és el tram més utilitzat pels estudiants. La segona, és el mal estat de moltes de les casetes que donen accés a l’aparcament de Tulell així com els “respiradors” del mateix. Estes construccions tenen taulells que són arrencats i són deixats en terra o, en ocasions, utilitzats per a fer actes vandàlics. Des de Compromís per Alzira proposem a l’equip de govern que, per a evitar aquest vandalisme, es lleven els taulells que encara estan i que es lluïsquen i pinten les parets, a més de, com hem dit en altres ocasions, millorar la vigilància per part de la Policia Local.

Respecte als solars considerem que l’Ajuntament ha d’exigir als diferents propietaris dels solars – que majoritàriament són entitats bancàries- per a que netegen i tanquen els solars i si no ho fan, que ho faça l’Ajuntament i després li ho cobre als propietaris, com passa en altres casos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here