L’Associació Amics del Coet de Sueca organitza una Setmana Cultural per a celebrar el desé aniversari del seu naixement

0
584
Presentació de la Setmana Cultural d'Amics del Coet

L’Associació Cultural Amics del Coet de Sueca va presentar ahir el programa d’actes que han confeccionat per a celebrar una Setmana Cultural, del 20 al 30 d’octubre, amb motiu del desé aniversari de la seua creació. El president executiu de l’organització, Juan Antonio Llopis, va ser l’encarregat de presentar tots els actes previstos que inclouran, entre altres, exposicions i videos-col·loqui sobre els deu anys de vida de l’associació, degustacions, classes pràctiques sobre com ha d’utilitzar-se correctament la pólvora, etc.

A l’acte va assistir també l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, qui va agrair a l’associació “l’interés que heu demostrat sempre per tot allò relacionat amb la pólvora i donar-li la importància que mereix” i els va animar a continuar molts anys més “amb la labor tan interessant i educativa que realitzeu”, com la demostració pràctica que organitza tots els anys l’associació, en alguna escola del municipi, per a ensenyar els xiquets com ha d’utilitzar-se el material pirotècnic.

Per la seua banda, el regidor de Cultura, Josep Navarro, va remarcar també este aspecte del col·lectiu, el de preocupar-se perquè els xiquets aprenen des de xicotets com ha de manejar-se la pólvora per a evitar accidents.

S’espera també la participació, durant els deu dies que dure la Setmana Cultural, de reconeguts artistes com ara Conrado Meseguer; de la Fallera Major de València 2009, Marta Agustín; de reconeguts professionals del món de la pirotècnia, com ara Ricardo Caballer, etc.

La portada del cartell i díptic de la Setmana Cultural ha sigut obra de la cartellista suecana, Laura Granell, qui també ha realitzat el cartell de les festes de Sueca 2011.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here