A Diego Gómez i a Joan Baldoví els ixen dos competidors més, Pepa Chesa i Josep Melero

0
442

El Consell Nacional del Bloc decidirà els seus candidats a les eleccions del 20-N el próxim 24 de setembre i per encapçalar la circunscripció de Valéncia hi han ja

Diego Gómez
Joan Baldoví

 4 candidats; Pepa Chesa, Josep Melero i els dos representants de la comarca de la Ribera, l’independent Diego Gómez, actual regidor d’Alzira i el primer tinent alcalde de Sueca, Joan Baldoví.

L’executiva del Bloc va decidir, ahir, l’obertura d’un procés intern per a elegir els seus candidats a presidir la llista de Compromís, una direcció que ha avalat la candidatura de Diego Gómez, l’únic dels quatre aspirants al Congrés del Diputats que no és militant del Bloc.

Segons ha pogut averigüar Riberaexpress, el regidor nacionalista alzireny que va presidir durant 8 anys Escola Valenciana, és un seriòs candidat a encapçalar la candidatura per València. Gómez contaria amb el vist i plau d’Iniciativa pel País Valencià, segons ha reconegut el dirigent d’esta organització, Pasqual Mollà. Els representants de les tres formacions integrades en Compromís aposten per una candidatura «integradora».

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here