La Setmana Taurina d’Algemesí ja té completat el cartell d’enguany

0
227
Cartell de la Setmana Taurina
La Comissió Taurina presidida per Leo Talens

Entre la multitud d’actes que durant aquestos dies es celebren en Algemesí amb motiu de les vespres de la Mare de Déu de la Salut  s’ha épresentat el cartell i el llibret anunciador de la Setmana de bous.
Setembre es el mes de la festa en Algemesí, si les festes patronals en Honor a la Mare de Déu estan al caure, al mateix temps s’escalfen motors per als nou dies de jonegades i actuacions musicals que començaran el proper 24 de setembre.
Divendres passat, al museu de la festa, la comissió taurina va presentar el cartell i el llibret de la setmana de bous d’aquest any. Les diferents comissions ja han fet el seu paper, la de vesprada ja ha triat el jònecs a les diferents ramaderies situades a llocs com Salamanca o Andalusia, la comissió de nit ja ha triat les actuacions musicals entre les que destaquen la de Soraya i la comissió de serveis o organitza tot amb detall. Tot apunt, s’ha de tenir tot controlat.
El president actual, Leo Talens, ens va explicar que «s’han tingut d’ajustar a un pressupost menor en 90.000 euros al de l’any passat», també assenyala que la venda d’abonaments «va bé, en alguns cadafals millor que en altres, però que en general, s’estan venent». Talens ens explica que durant el any procura»alentar els voluntaris de les penyes per a la comissió perquè s’impliquen i treballen per a la festa aportant idees».
Aquest any cal destacar les jonegades de dijous i divendres amb Sergio Flores, Rafael Cerro, Víctor Barrio y Emilio Huertas. També destacar la jonegada de Conchi Ríos, triunfadora en la ventas que tindrà lloc el diumenge 25.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here