La repercussió mediàtica per la actuació del bou «Ratón» a Sueca supera «totes les expectatives»

0
391
"Ratón" a la plaça de Bous de València

Davant les diferents informacions aparegudes estos dies en els mitjans de comunicació, el Regidor de Festes, Dimas Vázquez, ha mostrat la seua sorpresa per l’interés mediàtic que ha despertat l’actuació en Sueca, dissabte que ve, del conegut bou Ratón. “La veritat és que ha superat les expectatives. Sabíem que existiria un interés mediàtic, però no imaginàvem fins a quin punt. I he de reconéixer que, encara que és cert que el ramader ha tingut cridades de mitjans d’altres països, de moment, només ha sol·licitat informació per a acreditar-se una agència de mitjans nord-americans”, ha afirmat el regidor de Festes, Dimas Vázquez. “És cert també que des de molt diversos punts d’Espanya, com ara Cadis, La Rioja, Ibi… s’han posat en contacte amb l’Ajuntament particulars per a interessar-se per adquirir entrades”, ha assenyalat Vázquez.

El regidor de Festes de Sueca ha afirmat també que, des de l’Ajuntament, s’està col·laborant amb el ramader en tot el que és necessari per al desenvolupament de l’espectacle. “Estarem ajudant-li en tot el que ens requerisca, tant en la cessió i adequació del terreny per a instal·lar la plaça de bous, com en facilitar-li la instal·lació de llum i en el tema de la seguretat”.

Les entrades per a l’espectacle de Ratón es posaran a la venda el mateix dia 10, a les 12 del matí. El preu serà de 12 euros. Les entrades per als espectacles dels dies 8 i 9 es posaran a la venda el dia 8 a les 22 hores. Tota aquella persona que compre entrada per als dies 8 i 9, tindrà opció a comprar una entrada també per al dia 10.

El regidor de Festes de Sueca

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here