Sueca viu plenament les seues festes majors

0
349
Inauguració de les festes

Divendres passat, amb la inauguració de la fira, Sueca va donar per iniciades oficialment les seues festes patronals. L’alcalde, Salvador Campillo; els membres del govern local; la festera major, Soraya Hernández, i les components de la seua cort d’honor, van realitzar la tradicional desfilada fins al recinte firal on van presenciar un castell de focs d’artifici disparat per la pirotècnia Ricardo Caballer. El dissabte va tindre lloc el concert d’Efecto Mariposa en la plaça Jaume I, a més del concert que va oferir la Unió Musical de Sueca en honor al Crist de l’Hospitalet, la festivitat del qual es va celebrar ahir diumenge.

Fins al pròxim diumenge, el municipi disfrutarà d’una gran varietat d’actes per a tots els públics. Per a hui dilluns, està programada l’actuació del musical BSO de la teua vida, en la plaça Jaume I. Demà, 6 de setembre, se celebrarà el Dia dels Majors, amb activitats pensades per a ells, com la paella gegant, que es degustarà en l’avinguda del Mestre Serrano, i l’espectacle La Volta al Món en 80 minuts, que es podrà disfrutar en el pati del col·legi Cervantes.He intentat programar els actes enfocant-los en la celebració de dies temàtics: el dia dels majors, dels xiquets, etc.; i en ells incloure tots els aspectes de la festa: el lúdic, el religiós, l’esportiu i el cultural. Treballar-los tots perquè les festes són de tots i per a tots”, ha assenyalat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

El dimecres 7, els xiquets podran disfrutar d’activitats lúdiques i parcs infantils en el parc de l’Estació. A les 19.30 hores, la Societat Ateneu Musical de Sueca oferirà el concert de la Mare de Déu de Sales en el Centre Municipal Bernat i Baldoví. I a les 23 hores, tindrà lloc l’actuació gratuïta de Fangoria, en la plaça Jaume I.

Les festeres amb Efecto Mariposa

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here