700 persones consumixen 7 calderos amb més d’un centenar d’ous i sardines a L’Alcúdia

0
365

Les Ames de Casa Tyrius han donat de menjar durante les festes de L’Alcúdia a un total de 700 persones en fer 7 calderos plens amb centenars d’ous i sardines adobades amb pimentó i seba.

A la sessió gastronòmica no faltaren associacions convidades d’altres pobles de la Ribera així com l’Alcalde Robert Martínez.

L´Associació de jubilats i pensionistes també es va sumar a la festa acompanyats pel tabaleter Vicent i pel dolçainer, Dani Miquel.
acompanyats pel tabaleter vicent i el dolçainer Dani Miquel per homenatjar, Antonio Zornoza i Antonia Santos.  

A la jornada no va faltar auna mostra de dansa infantil en la que actuaren grups locals i el de la Fundació Caixa Carlet que ballaren al Parc de la Nòria, les jotes de l’Alcúdia, Alfarb i Xàtiva així com el bolero de Guadassuar. Maria i Oreto feren de cantaores.
Programació dimarts
A les 12 d’este migdia els festers de Santa Rosa orgnitzen una «bona xopada» que tindrà lloc al carrer Escoles. A la una i al mateix lloc, picadeta de cacaus i tramussos remullats amb sangria, els festers repartiran gelats per als més menuts.
A les 2 de la vesprada es dispararà una mascletà a la Plaça del País Valencià en honor dels sants Abdó i Senent i de Sant Isidre. A la mateixa hora està programat l’Aplec de cassoles d’arròs al forn al voltant de la Casa de la Cultura organitzat per l’Associació de Dones de l’Alcúdia.
Per a les 18,30 hores hi haurà cinema per a xiquets a la casa de la cultura i a les 12 de la nit la revetlla amb l’orquestra Montesol a la Plaça Tirant lo Blanc i a l’àgora jove, Latin House Session a càrrec de DJ Kriss.
Text i fotos: David Pascual

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here