La tempesta va respetar la cavalcada i les paelles nocturnes de L’Alcúdia

0
324

L’Esclat Teatre d’Albaida amb un fum d’activitats i jocs va ser el protagonista del matí aconseguint reunir, en la Plaça Tirant lo Blanc, a centenars de menuts de L’Alcúdia que s’ho passaren d’allò més bé.

La pluja apareguda per la vesprada, malgrat no estar en el programa de festes, no va ser impediment perquè una animada cavalcada amb l’ajuda dels Dimonis Enroscats i membres de la banda musical ompliren de festa els carrers de L’Alcúdia.

Apenes desaparegueren els tractors ja estaven preparats al carrer els ingredients de les 135 paelles nocturnes que tingueren un notable èxit. Joves i adults mostraren la seua sapiència gastronòmica a la Ronda Nord i prova que encertaren és que no va quedar ni un grà d’arròs en cap de les paelles.

Per a hui diumenge hi ha un dinar de germanor de l’Associació de Jubilats i Pensionistes a la Sala Rex, a les 5 de la vesprada està prevista la Gran Final de Campionat d’Escalèxtric, a les 7 de la vesprada una mostra infantil de danses, a les 11 de la nit un sainet valencià al Parc de la Florida, mentre a les 12 de la nit hi ha progoramada una revetlla a la Plça Tirant lo Blanc, amb l’orquetra La Banda i la festa Coca-Cola a l’Àgora Jove.

Text i Fotos: David Pascual

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here