Bromera incorpora al seu catàleg ‘Taràntula’, novel·la que ha inspirat l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar

0
397
Portada del llibre

Edicions Bromera ha incorporat al seu catàleg ‘Taràntula’, de Thierry Jonquet, novel·la que ha inspirat l’última pel·lícula de Pedro Almodóvar, ‘La piel que habito’, que s’estrena este divendres en la gran pantalla. El film ha estat molt aplaudit en el festival cinematogràfic de Canes.

Richard Lafargue és un respectable cirurgià plàstic que domina a la perfecció l’art del bisturí. Dos dones ocupen la seua vida, Viviane i Ève. La primera és la seua filla, una jove poc premiada que té en silenci en un manicomi del qual mai eixirà.

Ève, en canvi, és una jove atractiva i sensual que viu a casa del doctor Lafargue. Ningú es pot imaginar les tortures i els càstigs que el respectable doctor Lafargue infligix a Ève amb la intenció de venjar un episodi del passat. Un triangle d’amor i odi al qual se suma Alex, un delinqüent que pretén canviar radicalment el seu aspecte gràcies al bisturí de Lafargue.

Amb la figura principal d’un metge dedicat a transformar cossos aliens, Jonquet teixix un text sinistre i absorbent que captura el lector fins a convertir-lo en un espectador més de totes les relacions tempestuoses i malaltisses que aboquen als protagonistes a un destí fatal.

«Enginyosa, elegant, sinistra… són alguns adjectius que caracteritzen la novel·la, tot i que es queden molt lluny del poder narratiu que desprén ‘Taràntula'», segons ha destacat, entre d’altres mitjans internacionals, The Washington Post Book World.

Thierry Jonquet (París, 1954-2009) és un dels principals autors francesos de novel·la negra. Gran narrador satíric i crític social, la majoria de les seues obres s’alimenten d’arguments quotidians. ‘Taràntula’ és el seu llibre més conegut i recent.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here